Overslaan en naar de inhoud gaan

Want You Club


In 2013 werd met de Want You Club (WYC) een innovatief concept opgestart. De Want You Club is een businessclub die partners van de ploeg Wanty-Groupe Gobert samenbrengt. Het doel van de businessclub is om de ploegsponsors een extra te bieden door hen de mogelijkheid te schenken om elkaar te ontmoeten en samen businessrelaties te ontwikkelen.

De club komt jaarlijks minimum vier keer samen, dikwijls rond belangrijke wielerafspraken (Luik-Bastenaken-Luik, Belgisch kampioenschap, Binche-Chimay-Binche). Zo willen we de kans geven aan onze partners om hun activiteiten voor te stellen en nieuwigheden in hun bedrijf te delen. In 2017 kunnen we rekenen op de steun van een vijftigtal bedrijven.

Onze business club is een van de allereerste in ons domein en we zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om verder te ontwikkelen en uit te breiden. Als u geïnteresseerd bent om onze wielerploeg te ondersteunen en lid wil worden van onze business club, aarzel dan niet om voorzitter Arnaud Delmarche te contacteren via arnaud.delmarche@wanty.eu

We hopen u spoedig te verwelkomen!