Overslaan en naar de inhoud gaan

Wanty-Groupe Gobert lanceert mobiele app met BizzDev

Wanty-Groupe Gobert lanceert mobiele app met BizzDev

Op de vooravond van zijn eerste Ronde van Frankrijk stelt Wanty-Groupe Gobert zijn mobiele applicatie voor. De app werd ontwikkeld in samenwerking met onze Doornikse partner Bizzdev. U kan er de ploeg van binnenuit volgen tijdens de drie weken durende Grande Boucle. Liveverslaggeving van de etappes, nieuwsberichten, video’s en foto’s zullen beschikbaar zijn, evenals een voorstelling van onze negen deelnemers. De fans kunnen er ook deelnemen aan een wedstrijd om een Cube koersfiets te winnen.

De app is zowel gratis beschikbaar via de Play Store (Android) als de App Store (Apple).


 

 

 

BIZZDEV is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in mobiele technologie en ontwikkeling van specifieke applicaties. Sinds zijn oprichting in 1999 kent BIZZDEV een snelle ontwikkeling en is het bedrijf momenteel vertegenwoordigd in België, Luxemburg en Frankrijk.
 
Met meer dan 15 jaar ervaring innoveerde BizzDev meerdere keren om op technologisch gebied een leider te blijven in zowel de ontwikkeling van software toepassingen met betrekking tot het ontwikkelen van applicatie interfaces als in oplossingen op basis van Business Intelligence. Hun expertise stelt hen in staat om applicaties te creëren en aan te passen, en bestaande infrastructuren aan te passen aan nieuwe noden van bedrijven, ook als het gaat om dynamische of interactieve toepassingen.
 
Hun verschillende activiteiten zijn voornamelijk gegroepeerd rond vier gebieden:

  • Ontwikkelingen van softwareoplossingen, beheer en inzet van verschillende platformen
  • Ontwikkelingen van oplossingen op basis van Microsoft-technologieën, met name op gebied van Business Intelligence
  • Ontwikkeling van business applicaties met specifieke behoeften van de klant
  • Geolocalisatie